Impresszum

A domain tulajdonosa: Farkas Tamás
Honlapszerkesztés: Farkas Tamás  (contact@thomaswolfphotography.co.uk)önismeret, hit, kreativitás)

Szerverüzemeltetés: DiMa.hu Kft    (önismeret, hit, kreativitás)

A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, napra készek és teljesek legyenek. Mindamellett semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, nem minősülnek szakmai vagy jogi tanácsadásnak.     (önismeret, hit, kreativitás)

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma szellemi alkotás, jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlapon szereplő 6 alapelv forrása: Julia Cameron: A művész útja, Édesvíz Kiadó, 2004., 21. o.
Képek forrása: Google images (fejléc kivételével)
A honlappal, az azon szereplő anyagok felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat Farkas Tamástól, a contact@thomaswolfphotography.co.uk email címen. (önismeret, hit, kreativitás)