Projektek

abstract-vector-wallpaper6Van élet a válás után
A weboldalt, 2016. augusztus 11-én indítottuk el Fehér Gyöngyivel. Gyermekeink révén találkoztunk.
Mind a ketten elváltunk. Nem voltunk rá felkészülve. Fiatal házasként, egyikünknél sem szerepelt opcióként. Gyöngyinél a férje döntött így. Az én esetemben, én magam hoztam meg ezt a nem könnyű döntést. Mindketten érzelmi válságban voltunk. Hogyan tovább mindezek után? Felállunk, tanulunk belőle, és új életet kezdünk, vagy sanyarú önsajnálatba süllyedünk? A saját történetünk megosztásán keresztül szeretnénk segíteni mindazoknak, akik éppen válás előtt/alatt/után vannak.

Portfolio_TW6Thomas Wolf Photography
A fotózás 2005-ben jelent meg az életemben, mint hobbi. Hosszú évekig mással foglalkoztam. Aztán 2012-ben úgy döntöttem, hogy elindulok a nagyvilágba. Skóciában fogalmazódott meg bennem, hogy jó lenne elkezdeni egy fotós sulit. Sok időt töltöttem azzal, hogy találjak egy olyan képzést, ahol  nem kérnek nemzetközi nyelvvizsgát és még a képzés árát is ki tudom fizetni részletekben.
Szóval 2012. márciusában megkezdtem a tanulmányaimat. Normál esetben, a képzést be lehetett volna fejezni 6-8 hónap alatt.  Nekem ez közel 4 évembe került. Állandóan utaztam. Országot váltottam. Nem igazán volt meg az ihlet, hogy a 12 modulhoz kapcsolódó feladatokat csináljam. Persze hozzátartozott az is, hogy rengeteget kellett szótáraznom az olvasás során, és egyre bővebb irásbeli feladat társult a beszámolókhoz. Időbe telt, mire áthidaltam a nyelvi nehézségeket.
A képzés végső célja az volt, hogy építsek fel egy fotós vállalkozást. Az utolsó modul során el kellett indítanom egy honlapot (2016. január 12.), össze kellett állítanom online és nyomtatott portfóliót, valamint produkálnom kellett legalább egy megrendelést (2016. február 19-21, ételfotózás a volt munkahelyemnek).